Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Simán verte ellenfelét a Roma

2011.04.23. 15:46 lupetto

 Perrotta 4.percben szerzett góljával könnyedén győzött, s tovább bízhat riválisai botlásában a Roma. Tottiék az elsőtől az utolsó percig toronymagasan ellenfelük fölé nőttek, s a gólarány csak azért nem lett jóval hízelgőbb a hazaiak számára, mert ezúttal is elszórakozták legnagyobb ziccereiket. Vucinic tovább folytatta komikus szériáját, egészen elképesztő miket hagy ki mostanában a montenegrói.

 

Roma-Chievo 1-0

Roma: Doni; Cassetti, Burdisso, Juan (86' Loria), Riise; De Rossi, Pizarro; Menez (80' Taddei), Perrotta (74' Brighi), Vucinic; Totti. A disposizione: Lobont, Rosi, Simplicio, Borriello. Allenatore: Montella.
Chievo: Sorrentino; Sardo, Cesar, Mandelli, Mantovani; Fernandes, Guana, Constant (82' Granoche); Bogliacino (69' Marcolini); Moscardelli (46' Uribe), Pellissier. A disposizione: Squizzi, Frey, Andreolli, Pulzetti. Allenatore: Pioli.
Játékvezető: Pierpaoli.
Sárga lap: Mandelli, Cassetti.
Gólszerző: Perrotta 4. (R)

 

Szólj hozzá!

Címkék: roma chievo roma chievo

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr862849876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása