Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Reja - Le tudjuk győzni az Intert

2011.04.23. 11:13 Unimuck

Ma 15 órai kezdettel útjára indul a 34. forduló talán leginkább várt találkozója, az Inter - Lazio összecsapás. A fővárosi klub trénere, Edy Reja úgy véli, a nagy fontossággal bíró találkozón csapata képes legyőzni a bajnoki címvédő Nerazzurrit, ami fontos lépést jelentene a Bajnokok Ligája indulást érő helyezés bebiztosítása felé.

A statisztika azonban a Lazio ellen szól, ugyanis a Sasok idegenben október óta csak kétszer tudtak diadalmaskodni. Ennek ellenére Reja mester magabiztosan nyilatkozott: "Jelen pillanatban nyugodtak vagyunk, ismerjük a képességeinket és meggyőző játékot fogunk produkálni." 

Egy esetleges győzelemmel a Lazio beérné pontban a 3. helyezett Intert, sőt helyet is cserélnének, amivel a római klub közelebb kerülne a BL álmaihoz. Ez plusz motivációt jelenthet Reja legényeinek, mégis a tréner csak a közvetlen előttük álló feladatra koncentrál: "Gondoljunk csak az Inter elleni mérkőzésre, majd a találkozó után meglátjuk hol állunk a tabellán, és hol áll a többi csapat."

(goal.com)

Szólj hozzá!

Címkék: inter lazio reja

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr82849340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása