Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Montella : Vucinic komoly stresszhatás alatt játszik - ismét kihagyhatatlan ziccert hibázott el a montenegrói

2011.04.20. 10:48 Unimuck

Az AS Roma csapata hátrányból várhatja a május 11-i olasz kupa visszavágóját, miután hazai pályán egygólos vereséget szenvedett az Intertől. Igaz alakulhatott volna másképp is találkozó, ha például Mirco Vucinic ajtó-ablak helyzetben az üres kapuba juttatja a labdát, nem pedig mellé. A montenegrói támadónak zsinórban ez volt a második mérkőzése, ahol 100%-os gólszerzési lehetőséget puskázott el. Hétvégén a Palermo ellen bár egy csodálatos gólt szerzett, mégis a lábában maradt egy találat.. A történtekről a Farkasok trénere, Vincenzo Montella nyilatkozott.

"Amikor a dolgok úgy alakulnak, mint most és kihagysz egy óriási ziccert, arra nehéz bármit is mondani. Vucinic-nek volt néhány nagyszerű és néhány kevésbé jó megmozdulása, de teljesen nyilvánvaló, hogy óriási nyomás alatt játszik az utóbbi időben. A csapat teljesítményét hajlamosak az emberek megítélni az eredményekből, pedig különbséget kellene tenni a látottak és a végeredmények között." - vélekedett Montella.

(football-italia.net)

2 komment

Címkék: roma vucinic

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr122841924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Imiface · http://zenezenezene.blog.hu/ 2011.04.20. 11:07:02

Drága Vincenzo, különbséget kéne tenni a látottak és a végeredmények között?

Mit láttunk tegnap? Esetleges, elképzelés nélküli, pontatlan, csigalassú támadójátékot egy értékelhetetlenül passzoló Vucsiniccsal, egy megjátszhatatlan Borielloval, soroljam tovább?

il_ 2011.04.20. 11:33:10

Sajnos teljesen szétesett a csapat, többen végérvényesen kiégtek, többen pedig a seggüket féltik az új tulajtól. Montella ezen nem fog tudni már segíteni, alapos frissítés kell, túl régóta változatlan a keret
süti beállítások módosítása