Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Leonardo - Vége a rossz sorozatnak

2011.04.20. 11:25 Unimuck

Az Inter trénere, Leonardo érthető módon felszabadultan nyilatkozott a Roma elleni 1-0-ás győzelem után. A brazil mester kijelentette, leszámoltak a hetek óta tartó rossz sorozatukkal, valamint elárulta, nem aggódik a jövője miatt.

 

"Fontos volt, hogy véget érjen a rossz sorozatunk. Igaz, a Roma elleni győzelmünk sem volt olyan egyszerű, mint amilyennek látszott, de a fiúk nagyon jól teljesítettek, így megérdemeltük a sikert." - kezdte mondandóját a milánóiak trénere.

"Mindkét együttes vereséggel hangolt erre a találkozóra, ebből kifolyólag nem volt egyszerű a felkészülés. Ennek ellenére Dejan Stankovic szenzációs gólt szerzett és szórakoztató játékot produkált, míg Pandev a középpályán óriási munkát végzett."

Ezen a héten is érkeztek jelentések arról, hogy José Mourinho esetlegesen visszatérhet a Nerazzurri kispadjára. 

"Én nem aggódom a jövőmmel kapcsolatosan. A mának élek és a következő mérkőzésünkre koncentrálok. Mindannyian arra törekszünk a klubnál, hogy az Inter mindig mindent megnyerjen." - zárta nyilatkozatát a brazil.

(football-italia.net)

Szólj hozzá!

Címkék: leonardo inter

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr462842064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása