Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A Porto ma esti Európa Liga mérkőzésére megfigyelőket küld a Juventus

2011.04.14. 12:19 Unimuck

A Corriere dello Sport értesülései szerint a Juventus megfigyelői a helyszínen tekintik meg a Szpartak Moszkva - Porto Európa Liga találkozót, hogy feltérképezzék az ibériai csapat két játékosát, nevezetesen Fernandót és Rolandót.

A Juventus sportügyeiért felelős igazgató, Fabio Paratici már több alkalommal megtekintette a két labdarúgó játékát és mindannyiszor lenyűgöző teljesítményről számolt be Beppe Marottának.

A torinói klub vezetői a nyáron minden bizonnyal távozó, épp műtét után lábadozó Momo Sissoko helyére a 23 éves brazil Fernandót szemelték ki. A jelentések szerint a védekező-középpályás fiatal kora ellenére érett játékot nyújt mérkőzésről mérkőzésre a Porto színeiben és EU-s (portugál) útlevéllel is rendelkezik, ami mindenképpen plusz pont az olasz igazolási szabályokat ismerve.

A már bajnok portugál csapat védőjéről, Rolandóról is jelentést készít a Juventus. A 25 éves játékos amolyan vésztartalék lehetne az igazolási stratégiában, ugyanis kicsi a valószínűsége annak, hogy a Chiellini-Bonucci-Barzagli trió mellé leigazolnának még egy belső védőt magasnak mondható összegért. 

A Transfermarkt szerint Fernando piaci értéke 11 millió €, míg Rolandóé 10 millió €.

Szólj hozzá!

Címkék: juventus mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr922825351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása