Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Leonardo helyére Guardiola?

2011.04.06. 12:55 Unimuck

Az Inter kispadjára a Barca trénere, Pep Guardiola az első számú kiszemelt, abban az esetben, ha Leonardóval továbbra is az utóbbi napokban tapasztalt gyenge eredményeket érne el a Nerazzurri, állítja a Gazzetta dello Sport. Az Inter szombaton háromgólos pofonba szaladt bele a Milan ellen, majd hazai pályán a Schalkétól szenvedett megalázó vereséget a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.

A tegnapi mérkőzés előtt a fekete-kékek elnöke, Massimo Moratti eképpen nyilatkozott Leonardóról: "Remélem, hogy Leo velünk marad. Még két évre szóló szerződése van."

Azonban a Schalke elleni 5-2-es vereség után bizonytalanná vált a brazil tréner helye a Meazzában.

Egyes jelentések szerint az Internél már azon munkálkodnak, hogyan tudnák Guardiolát a divat fővárosába csábítani. Ami bizakodásra adhat okot, az nem más, mint a spanyol tréner múlt heti nyilatkozata, amelyben kijelentette, az ő ideje hamarosan lejár a Barcelona-nál.  

Szólj hozzá!

Címkék: leonardo inter guardiola

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr142804348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása