Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Cavani megfizethetetlen

2011.04.05. 09:15 Unimuck

A Napoli támadója, Edinson Cavani a hétvégi Lazio elleni bajnokin a harmadik mesterhármasát jegyezte a szezonban, mellyel a góllövőlistát 25 találattal holtversenyben vezeti Di Nataléval. A dél-olasz csapat legértékesebb játékosát szívesen látná soraiban többek között a Real Madrid és a Manchester City is, ám a nápolyiak elnökének, Aurelio De Laurentiisnak esze ágában sincs megválni csapata gólgyárosától.

"Cavani megfizethetetlen. Ő nem eladó, még 100 millió €-ért sem." - kezdte mondandóját az Azzurri elnöke a Radio Marte-nak tett nyilatkozatában.

"Az ő feladata, hogy a Napoli színeiért harcoljon."

Walter Mazzarri együttese 7 fordulóval a bajnokság vége előtt a 2. helyen áll, mindösszesen 3 ponttal lemaradva a listavezető Milan mögött. Cesare Prandelli a minap azt állította, a nápolyiak méltóak lennének a bajnoki cím megszerzésére.

"Boldoggá tesz a kapitány észrevétele. Ő egy igazi úriember. Hihetetlen tartást ad az olasz futballnak." - zárta gondolatait De Laurentiis. 

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb napoli de laurentiis

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr882800966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása