Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Allegri - Még nem nyertük meg a bajnokságot

2011.04.03. 09:53 Unimuck

Tegnapi sikerével a Milan óriási lépést tett a Scudetto megnyerése felé. 7 fordulóval a bajnokság vége előtt a Rossoneri 5 pontos előnyre tett szert a városi rivális Interrel szemben, ennek ellenére Massimiliano Allegri úgy érzi, bár közelebb kerültek a bajnoki címhez, még koránt sem nyerték meg azt.

"Még korai a bajnoki címről beszélni, de természetesen jó esélyünk van rá. Jó focit játszottunk ezen az estén, a győzelmünk megérdemelt." - nyilatkozta Allegri.

A Rossoneri hőse a két gólt szerző Pato volt, így Zlatan Ibrahimovic távolléte alatt is simán győzött a Milan.

"Pato nagyot játszott. Nagyon jól megtalálta a helyét a két belső védő között. Ebben a szezonban ezen a találkozón játszott eddig a legjobban. Cassano kiállítását viszont sajnálom, rossz szokása gólszerzés után levenni a mezét."

"Amikor a gárda szilárdan védekezik, az az összes csapatrészre pozitív hatással van. Egységesen jók voltunk ezen az este." - zárta gondolatait a Milan mestere. 

Szólj hozzá!

Címkék: milan inter allegri milan inter 3 0

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr642795410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása