Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Futballecke az Internek, a Milan hengerelt az év mérkőzésén

2011.04.02. 23:07 lupetto

   

 Lehet annyi év mérkőzése titulust gyártani, amennyit csak szeretnénk, de egy biztos, nem tudunk olyan rangadót kreálni, amit a Milan ne hozna idén tavasszal könnyűszerrel. Ez a csapat megérett a bajnoki címre, maximálisan megérdemli azt és ha csak nem hibázik a hátralévő 7 fordulóban hatalmasat, be is gyűjti minden bizonnyal. S hogy mennyire nem túlzók e jelzők, azt mindennél jobban bizonyítja ma esti, valamint a Napoli ellen bemutatott teljesítményük. Az Inter tulajdonképpen súlytalannak tűnt a Milan mellett, voltak ugyan pillanatai, de összességében csalódást keltő produkcióval állt elő. Többen szürkén teljesítettek, kulcspillanatokban hibáztak, de elsősorban a gyors gól, s vele együtt Leonardo alulmaradása Allegrivel szemben bizonyult döntőnek (és szembetűnőnek), a brazil nyitott könyv volt ezúttal a Milan trénere számára. Győzelmével a Rossoneri előnye 5 pontra nőtt városi riválisa előtt.

 

 

MILAN-INTER 3-0 (1-0)

MILAN (4-3-1-2): Abbiati; Abate, Nesta, T. Silva, Zambrotta; Gattuso (Flamini), Seedorf, van Bommel; Boateng, Pato (Emanuelson), Robinho (Cassano)

INTER (4-2-3-1): Julio Cesar; Maicon, Ranocchia, Chivu, J. Zanetti; T. Motta, Cambiasso (Stankovic); Pandev (Cordoba), Sneijder, Eto'o; Pazzini (Milito)

Játékvezető: Rizzoli
Gólszerző: Pato 1., 62. (M), Cassano 90. (M, 11-esből)
Kiállítva: Chivu 54. (I) illetve Cassano 92. (M)

Sárga lap: Robinho (M), Maicon (I), van Bommel (M), Zambrotta (M)

 

 

 

A nap másik mérkőzésén:

Brescia–Bologna 3–1 (Hetemaj 3., Zoboli 9., Caracciolo 65. – 11-esből, ill. Di Vaio 30.)

 kép: gazzetta.it

Szólj hozzá!

Címkék: milan inter milan inter 3 0

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr552794919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása