Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Milito: Készen állok a derbyre, a sorsunk újra a mi kezünkben

2011.04.01. 10:18 lupetto

 Remek hírrel szolgált Diego Milito a Derby della Madonnina-ra készülődő interisták számára, a Corriere della Sera-nak adott interjújában ugyanis bejelentette; készen áll a visszatérésre. A támadó természetesen a közelgő derby esélyeit is latolgatta, érzése szerint eljött a pillanat, hogy újra az Inter nevével kezdődjön a bajnoki tabella.

"Úgy érzem készen állok a visszatérésre, de a döntés Leonardo kezében. Neki kell mérlegelnie, s döntést hoznia ez ügyben. Április 2-a és 9-e között három fellépésünk is lesz, szóval meglátjuk még mi hogyan alakul."

"Egy csodálatos derby elébe nézünk. Kezünkben a lehetőség, hogy megelőzzük a Milant, ami egy hatalmas lökést adhatna a szezon hátralévő részében."

"Nehezen tudtuk elképzelni a Milan elleni vereség után, hogy képesek leszünk ledolgozni hátányunkat és 2 pontra visszajönni. Rengeteg győztes mérkőzés és a Milan megtorpanása kellett ehhez, de sikerült."

"Most a sorsunk újra a saját kezünkben, de ez nem azt jelenti, hogy a derby nem lesz majd borzasztó nehéz. A Milan erejével mindenki tisztában van. De mi most olyan pillanatokat élünk meg, ami elképzelhetetlennek tűnt még 3 hónappal ezelőtt."

Szólj hozzá!

Címkék: milan inter milito

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr672790586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása