Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Balotelli: Boldog vagyok a Citynél

2011.03.31. 11:21 lupetto

 Goal.com-nak adott interjújában mesélt angliai tapasztalatairól a Manchester City támadója, Mario Balotelli. Az összegzésből jól érezhetően kiderül az is, mennyire igazak azok az utóbbi hónapokban felmerült pletykák, miszerint az olasz nyáron mindenképp távozni szeretne jelenlegi csapatától.

"Manchesterben játszani egy nagyszerű tapasztalat számomra. A City körül ténykedő összes ember fantasztikusan teszi a dolgát és látható ahogy a klub napról-napra egyre jobbá és jobbá fejlődik. Mindenki azon van, hogy jól érezzem magam, érezhető a vibrálás a klub körül. Azon vagyok, hogy nap, mint nap visszafizessem azt a bizalmat, amit a klub fektetett belém, mikor leigazolt. Remélem a szurkolók is tudják, hogy szeretek itt és büszke vagyok arra, hogy együtt írhatunk történelmet."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr242787695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása