Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Ukrajnában folytatná jó sorozatát a Squarda Azzurra

2011.03.29. 15:25 Unimuck

Cesare Prandelli csapata ma este Kijevben lép pályára, hogy megmérkőzzön az ukrán nemzeti tizeneggyel. A pénteki szlovéniai sikere után az olasz válogatott kényelmes helyzetbe került az EB selejtezős csoportjában, hiszen immáron 6 pontos előnnyel vezeti a küzdelmeket, így nyugodtan készülhetett a Squadra a mai barátságos találkozóra. A 2012-es kontinens viadalt Lengyelországgal közösen rendező Ukrajna válogatottja legutóbbi öt mérkőzésén egyszer sem tudott nyerni, és ha a két nemzet közelmúltban született eredményeit vesszük alapul, akkor ez a sorozat ma sem fog megtörni.

A két csapat utoljára a 2008-as EB-selejtezők során találkozott egymással, akkor Olaszország oda-vissza verte az ukrán gárdát. Prandelli legényei ma hasonlóan jó eredménnyel próbálnak majd előrukkolni. A hírek szerint a mester a pénteki győztes csapatot alaposan felbolygatja és minden bizonnyal több poszton is változtat a kezdő felálláson.

Ukrajna - Olaszország

20:45, Dinamo Stadion - Kijev

 

Ukrajna: Pyayov; Fedetskiy, Chygrynskiy, Rakitskiy, Romanchuk, Guszev, Tymoshchuk, Stepanenko, Alijev, Yarmolenko, Devic

Olaszország: Viviano, Maggio, Gastaldello, Chiellini, Criscito, Montolivo, Marchisio, Nocerino, Aquilani, Rossi, Gilardino

Szólj hozzá!

Címkék: squadra azzurra ukrajna olaszország

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr572782083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása