Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Allegri - Az Internek sokkal fontosabb a derby

2011.03.26. 19:00 Unimuck

Massimilano Allegri, az AC Milan vezetőedzője nem fél attól, hogy csapata elveszítené a Scudettóért folytatott harcot, melyben nagy szerepe lehet a következő hétvégén esedékes milánói derby végkimenetelének. Az olasz tréner a Nerazzurrók vállára némi plusz terhet téve azt nyilatkozta, hogy az Inter számára sokkal fontosabb a közelgő rangadón való győzelem, mint a Milannak.

"A mostani derby sokkal fontosabb az Internek, mint a Milannak." - kezdte mondandóját Allegri.

"Mi megnyertük a legutóbbi Derby della Madonninát, így a döntetlen is elegendő lehet számunkra. De ha azt mondanák, hogy elveszítjük az Inter elleni összecsapást, viszont megnyerjük a bajnokságot, azonnal elfogadnám. Ennek ellenére természetesen győzelemre szeretném vezetni a csapatomat a Nerazzurri ellen is."

A Rossoneri legnagyobb hiányzója Zlatan Ibrahimovic lesz, aki 2 mérkőzéses eltiltása miatt nem léphet pályára a városi rangadón.

"Kár, hogy Ibrahimovic nem játszhat szombaton, hiszen ő plusz minőséget visz a  játékunkba." - zárta nyilatkozatát a Milan trénere.

(football-italia.net)

Szólj hozzá!

Címkék: milan inter milan inter allegri

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr22773872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása