Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A legrosszabbkor került gödörbe a Milan, Allegrinek 2 hete maradt, hogy összekapja fiaiat a szezon rangadója előtt

2011.03.20. 10:49 lupetto

 A legrosszabbkor került gödörbe a Milan. Allegri csapata két hét leforgása alatt nemcsak hogy kiesett a Bajnokok Ligájából, az ezzel járó kisebb megtántorodás következtében tetemes bajnoki előnyét is elszórakozta. Lépnie kell hát Massimiliano Allegrinek, ha nem kívánja tétlenül nézni, ahogy semmivé válik a szezon korábbi szakaszában befektetett temérdek minőségi munka, s erre kitűnő alkalmat szolgáltat a következő két hét, mely a válogatott szereplések miatt kisebb szünetet hoz a bajnoki küzdelmekben. 

"Jobb lett volna elkerülni a tegnapi vereséget, de továbbra is hiszek a csapatban. Most egy kis szünet következik, mely alatt remélhetőleg új ötletekkel tudunk majd előállni. Most lássuk hogyan teljesít a Napoli és az Inter a pályán." - nyilatkozta a tréner a Sky Sport kérdéseire válaszolva.

Szükség is lesz a hosszabb felkészülésre és az új ötletekre Milanellóban, hiszen 2 hét múlva április 2-án, a rossoneri ellenfele a legnagyobb bajnoki vetélytárs Inter együttese lesz a Derby della Madonnina-n, s ha a kék-feketék ma délután a Lecce ellen, valamint 13 nap múlva a városi rangadón is diadalmaskodnának, úgy átvennék a tabella első helyét ősi riválisuktól.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr542755240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása