Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Inter - Örülünk a Schalkénak

2011.03.18. 15:15 Unimuck

Ma Nyonban kisorsolták a Bajnokok Ligája negyeddöntőinek párosításait, ahol a címvédő Inter a Schalke csapatát kapta. Elnézve a legjobb nyolc gárda névsorát a Nerazzurri elégedett lehet a sorsolással, hasonlóan vélekedett Luis Figo is, a milánóiak szóvivője.

"Számunkra nagyon jól alakult a sorsolás. Egy nehéz időszakban lévő Schalke-val fogunk játszani, ami megkönnyítheti a helyzetünket, ennek ellenére tiszteljük ellenfelünket, nem szabad alábecsülni a német csapatot." - vélekedett az Eurosport-nak Figo.

"Azonban, ha a tudásunk legjavát adjuk, nem lehet gond a továbbjutás. Az emberek elvárják a jó teljesítményt tőlünk, a kupa címvédőjeként mi számítunk a párharc esélyeseinek."

A portugál legenda nagy lelkesedéssel fogadta, hogy egykori csapattársa, Raúl a San Siróba látogat majd.

"Raúl nagyon jó barátom. Remélem a mérkőzés után együtt ünnepelhetünk majd. Nem lep meg, hogy a Bundesligában is jól teljesít, ő még mindig egy kiváló játékos." - zárta nyilatkozatát Figo.

Szólj hozzá!

Címkék: bl inter inter schalke bajnokok ligája negyeddöntő

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr662750297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása