Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Spalletti tagadja a Juventusszal való egyezkedéseket

2011.03.12. 10:02 Unimuck

A Juventusnál egyre biztosabbá válik, hogy legkésőbb a szezon végén megválik jelenlegi trénerétől Luigi Delneritől, miután ez az év (is) csalódást keltően alakult az Öreg Hölgy számára. A csapat győzelem nélkül volt kénytelen búcsúzni az Európa-Liga csoportküzdelmeitől, majd fokozatosan egyre lejjebb és lejjebb csúszva a hazai tabellán valószínűleg a Bajnokok Ligája helyezés elérése is csak egy beteljesületlen álom marad a torinói alakulat számára. A Calciopoli óta eltelt lassan 5 év, ez idő alatt a Juventus csak kétszer indulhatott a legrangosabb európai kupasorozatban, ezek után nem meglepő, hogy a vezetőség végre neves, elismert edzőt kíván a Bianconeri kispadjára leültetni. Sok tréner neve mellett az egykoron a Roma vezéreként elismerést szerző Luciano Spalletti neve is felvetődött a Zebrák edzőkeringőjében.

A kopasz tréner az orosz bajnok Zenit Szentpétervárat dirigálja. Noha a Zenit a hétközi EL mérkőzésen súlyos vereséget szenvedett a Twente otthonában (3-0), a vezetőség megvan elégedve Luciano munkájával. Ennek ellenére az olasz média szóba hozta az orosz csapat trénerét a Juventusszal, már a két fél közötti egyezkedésekről írtak, amikor közbeszólt maga Spalletti.

"Ismerős, először a Fiorentinával ,aztán az Interrel most pedig a Juventusszal boronálnak össze. A Zenitnél maradok, hiszen itt boldog vagyok, semmi okom nincs a váltásra. Ez egy csodálatos klub." - nyilatkozta Spalletti elhessegetve a különféle pletykákat. 

1 komment

Címkék: juventus edzőváltás juventus spalletti

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr272732729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Unimuck 2011.03.12. 10:42:08

Hogy is jönne?! Bajnok a Zenittel, jövőre BL-ben indul a csapatával, legalább olyan feltételek adottak, mint a Juventusnál, de a Gasprom miatt talán még jobb, a mostani fizuját gondolom a Juve nem lenne hajlandó kifizetni, ... Egyetlen vonzerő csak is a honvágy lehetne Spallettinek. A jelen Juventusza sajnos a Zenit szintjén van.
süti beállítások módosítása