Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Leonardo - Megérdemeltük volna a győzelmet Bresciában

2011.03.12. 09:25 Unimuck

Az Inter tegnap pontokat hullajtott a Serie A 29. fordulójának nyitómérkőzésén. A Bresciában 1-1-es döntetlent játszó milánóiak a pontszerzésnek is örülhettek, hiszen Julio Cesarnak a hosszabbításban még egy büntetőt is hárítania kellett. Érthető módon Leonardo nem volt elragadtatva a látottak után, főleg a helyzetkihasználással volt elégedetlen.

"Sok gólszerzési lehetőségünk volt és az eredmény is más lehetett volna." - nyilatkozta a brazil tréner az AFP-nek.

"Az első félidőben úgy játszottunk, ahogy az elvárható tőlünk, mentünk előre, irányítottuk a játékot, de a második játékrészben megváltozott a mérkőzés képe és gólt is kaptunk. Nem vagyok boldog a döntetlen miatt, sok lehetőségünk maradt kihasználatlanul, de 14 mérkőzésből 11-et megnyertünk, 1 döntetlen és 2 vereség mellett. Ez egy kiváló teljesítmény." - dicsérte végül fiait Leonardo. 

Szólj hozzá!

Címkék: inter leonardo nyilatkozata brescia inter 1 1

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr282732660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása