Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Krasic receptje a gödörből való kikecmergésre

2011.03.11. 08:47 lupetto

"Kétségkívül nehéz napokat élünk át, de a helyes mentalitással és közös erővel túl tudunk jutni mindezen, hisz a képességeink adottak." - kezdte mondandóját a Sky Sport 24-nek nyilatkozva Miroslav Krasic. A szerb szavai egyébként kísértetiesen hasonlítanak több csapattársa napokban kiadott nyilatkozatához, de hát ebben tulajdonképpen nincs is semmi meglepő, aligha akad ugyanis jobb recept annál, mint amit a juventino fejteget.

"Mindenki közösen osztozik a jelenlegi helyzet miatti felelősségen. Bármely klub kerülhet hasonló helyzetbe, de kemény munkával leküzdhető mindez."

A bianconeri formahanyatlásának egyébként legékesebb bizonyítéka pont a riportot adó játékos maga, a kritikákra válaszul a szerb nem keresett mentségeket;

"Az igazság az, hogy több mint egy éve folyamatosan játékban vagyok. Nem akarok mentegetőzni, hiszen igaz, hogy kissé elfáradtam, de az nem lehet ilyen kihatással a játékomra.

(tuttomercatoweb)

Szólj hozzá!

Címkék: juventus

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr842730027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása