Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Előzetes: Tottenham - Milan

2011.03.09. 17:45 Unimuck

Ma este a milánóiakon a sor, hogy a megtépázott olasz futballt egy kicsit szebb fényben tüntessék fel, bár a képlet nem a legkönnyebb. Az 1-0-ás hazai vereség arra kényszeríti a rossonerit, hogy legalább két gólt lőjön a White Hart Lane-en, sőt mi több, le is győzze a Tottenhamet, ehhez azonban jóval bátrabb játékot kell produkálnia a csapatnak, mint ahogy azt az odavágón tette. Az összecsapás körül forgó kérdések egyike Bale játéka volt, nos Harry Redknapp úgy néz ki csak a padról veti majd be titkos fegyverét.

A két csapat milánói összecsapásán Allegri legényei sok teret adtak a londoni gárda támadóinak és kellő agresszivitás, lendület nélkül vívták meg a találkozót. Egyedül Gattuso hozta a formáját, ő már-már túl is pörgött néha, de hát ezért szeretik sokan. Nos ő ma este nem léphet pályára sárga lapos eltiltása miatt, mellette Pirlo, Inzaghi, és Ambrosini és nem bevethető, míg a Boateng játékát illetően maradt még néhány kérdőjel. A Milan mestere így várhatóan a Merkel-Flamini-Seedorf középpályás sort fogja kezdőként bevetni. A támadókon sok fog múlni, a Pato-Ibra-Robinho hármasnak több helyzetet kell kialakítania, mint 3 héttel ezelőtt. Fontos lesz ki lövi az első gólt, de a Milannak mindenképp úgy kell pályára lépnie, hogy két találatot szereznie kell a továbbjutáshoz (kivéve a hosszabbítás utáni tizenegyespárbajt). 

A White Hart Lane-re történő kirándulás nem egy kellemes szerda esti sétagaloppnak ígérkezik a Milan számára, ugyanis a Tottenham a csoportkörben minden hazai mérkőzésén legalább 3 gólt lőtt. Három mérkőzés alatt 10-2-es gólaránnyal zárta az otthoni csoportküzdelmeit a londoni gárda, köztük az Intert 3-1-re ütötte ki kápráztató játékkal. 

Ugyanakkor a jelenlegi forma a Milan mellett szól. A február 15-i mérkőzés óta a bajnokságban három meccsből hármat megnyert a rossoneri, míg a Tottenham két PL találkozóján mindösszesen csak egy pontot tudott szerezni. 

Akire mindkét oldalon különösen oda kell figyelni, az Peter Crouch és Zlatan Ibrahimovic. A két hórihorgas támadó 4-4 találattal vette ki a részét csapata sikereiben, Crouch ráadásul Milánóban is betalált. 

 

Tottenham - Milan

20:45, White Hart Lane - London

Várható kezdők: 

Tottenham: (4-5-1) Gomes - Hutton, Dawson, Gallas, Assou-Ekotto - Lennon, Palacios, Modric, Van der Vaart, Kranjcar - Crouch

Milan: (4-3-1-2) Abbiati - Abate, Nesta, T.Silva, Jankulovski - Merkel, Flamini, Seedorf - Robinho - Pato, Ibrahimovic

Szólj hozzá!

Címkék: bajnokok ligája milan bl tottenham milan

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr672725356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása