Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A Tottenham tökéletesen zárt, a Roma után a Milan is búcsúzott a BL-ből

2011.03.09. 22:51 lupetto

 Bár sokat tett a továbbjutásért, mégsem sikerült legyőzze ellenfelét a Milan, mely így búcsúzott a Bajnokok Ligája további küzdelmeitől. A rossoneri játékán sokat lendített Boateng csapatba kerülése, a ghánai remekül szervezett középen, lendülete és harcossága pedig átragadt társaira is. A 90 perc során több kisebb, illetve néhány komolyabb helyzetet is kialakítottak a milánóiak (egy esetben Gallas a gólvonalról tisztázott), de alapjában véve a Tottenham remekül zárt és a remélt vendég ziccerek az angolok lelkesedésének eredményeképp elmaradtak, a szerencse pedig, mint már az odavágó során is, ismét a londoniak pártján állt.

Búcsúzott hát egy nemzetközi szinten zöldfülű csapattal szemben a Milan és bár a klub égését nem tisztünk mentegetni, de ugyanez a csapat jövőre Cassanoval, Emanuelsonnal plusz egy jó igazolással megerősödve a BL esélyesei közé tartozik majd mindenképp.

Nélkülük ennyire futotta.

Tottenham - Milan 0-0

Tottenham (4-4-1-1): Gomes; Corluka, Gallas, Dawson, Assou-Ekotto; Lennon, Sandro, Modric, Pienaar (Jenas); Van der Vaart (Bale); Crouch (Pavlyuchenko).

Milan (4-3-1-2): Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Jankulovski (Antonini); Flamini (Strasser), Seedorf, Boateng (Merkel); Robinho; Pato, Ibrahimovic

Játékvezető: De Bleeckere (BEL)
Gólszerző: -
Sárga lap: Jankulovski (M), Flamini (M), Pato (M)

kép:CdS

5 komment

Címkék: milan bl tottenham bajnokok ligája tottenham milan tottenham milan 0 0

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr252726548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2011.03.09. 23:01:22

es akkor meg a Juve EL benazasa miatt bukjak az olaszok tovabbra is a 4. BL helyet, igaz? ha mar a listavezeto is kiszop egy Tottenham ellen, nincs mirol beszelni :P
(btw Capello es Agnelli talalkozott, elvileg Andrea tanacsot kert a cimbijetol, kit kellene kinevezni a Juve elere, tovabba allitolag erdeklodunk Deschamps utan, aki elejtett egy sejtelmes nyilatkozatot is, kurvajo lenne, o volt az utolso jo edzonk :( )

lupetto 2011.03.09. 23:11:22

pedig hogy örült mindenki a sorsolásnál. azért ez ciki, mind a Roma-nak, mind a Milannak, még akkor is, ha sem a Shakhtar, sem a Tottenham nem rossz csapat. A baj csak az,h igazán jók sem, de hát most épp ez a szint.
A különbségek egyébként borzasztó kicsik.
A Milan jó lesz így ahogy van jövőre, a Roma jó lehet, ha jön némi pénz, az Inter már most is az, a Juve meg előbb-utóbb úgyis robbant.
Nagy gáz tehát, vagy legalábbisbármivel nagyobb mint mondjuk 3 éve volt nincs szerintem.
@mrscottpilgrim:
azért a tiétek ennél jóval cikibb volt ;)
Deschamps-t kár volt egyáltalán elküldeni. Kiváncsi lennék capello mit mondott, de arról nincs info sehol, vagy legalábbis nem találtam.
Pár nap múlva mondjuk úgyis meglátjuk

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2011.03.09. 23:14:09

@lupetto: Deschamps-ot nem elkuldtuk, hanem magatol tavozott, hisztizett egy sort, osszeveszett a vezetoseggel, majd elhuzott, utolag lenyilatkozta, hogy akkor hatalmas hibat kovetett el, es mostmar maskent, higgadtabban dontene, tovabba mar tavaly is pedzegette, hogy ha ajanlatot tesznek neki Torinobol megint, igent fog mondani, iden is pedzegeti picit

lupetto 2011.03.09. 23:22:14

@mrscottpilgrim: nekem az maradt meg, hogy elküldtétek, formailag ugyan nem, de nem nagyon hagyott neki a klub más utat, legalábbis úgy dereng.
De ha ezt nyilatkozta, akkor nyilván csak anno túlsajnáltam :)
Remélem Capello Deschamp-Vialli_Nedved triumvirátust javasolt egyébként

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2011.03.09. 23:49:16

@lupetto: Nedved maradjon szepen az elnoki szekben, egy jatekost se szerettem soha annyira, mint ot, nem akarom, hogy esetleg rosszabb eredmenyek miatt csorba essen a becsuleten, foleg, hogy mar Ferraraval buktuk ezt :) Vialli meg tul nagy riziko... szoval Conte vagy Deschamps, esetleg Boas, mas nevet hallani se akarok, ezek edzok, a tobbiek meg csak wannabe edzok :D
süti beállítások módosítása