Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Gentile: "Nem tudnék nemet mondani a Juvénak!"

2011.03.08. 16:15 Unimuck

Claudio Gentile azt állítja, nem tudna nemet mondani a Juventusnak, ha felkérnék őt az edzői poszt betöltésére. Egyre több találgatás indul, hogy vajon ki lesz Luigi Delneri utódja a Zebráknál, ugyanis az olasz sajtó tényként közli, hogy amennyiben hétvégén a Juve vereség szenved a Cesena ellen, Delneri torinói munkája befejeződik. Ideiglenes megoldásként Gentilét Pavel Nedved neve mellett a legesélyesebb jelöltként említik a lapok, erről nyilatkozott a Corriere dello Sport-nak a 70-es, 80-as évek Juventusának védője.

"Olvastam a nevemet az újságokban, hallottam a tévében, de állíthatom, nem történt még semmilyen kapcsolatfelvétel ez ügyben. Én mint egy hűséges rajongó remélem, hogy a csapat körüli problémákra mihamarabb megoldást találnak a vezetők drasztikus változtatások nélkül." - kezdte mondandóját Gentile.

"Ám bevallom, nem tudnék nemet mondani a Juventus felkérésére. Ha lehetőségem lenne visszatérni egykori csapatomhoz, nem haboznék. Igaz, tavaly megkerestek a klubtól, Ciro Ferrara helyét vehettem volna át, de nem sikerült megállapodnunk, így Zaccheroni mellett döntött a vezetőség." - nyilatkozata a Juventus egykori legendája. 

Claudio Gentile 11 torinói éve alatt 6 scudettót, 2 olasz kupát, 1 UEFA kupát, 1 Európai Szuperkupát és 1 KEK-et nyert a Juventusszal, valamint tagja volt a '82-ben világbajnoki aranyat szerző olasz válogatottnak. Gentile edzőként 2000-2006-ig irányította az olasz U21-es válogatottat, 2004-ben európa-bajnoki aranyig vezette a gárdát.

(football-italia.net)

2 komment

Címkék: juventus edzőváltás gentile claudio gentile juventus

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr12722031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2011.03.08. 16:39:29

en orulnek neki, bar szerintem siman el lehetne hozni Contet, ki ne cserelne le a Serie B-t egy Serie A-s -majdnem- sztarcsapatra?

lupetto 2011.03.08. 17:44:09

@mrscottpilgrim: Franco Lerda gyaníthatóan :)
süti beállítások módosítása