Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Otthonában ütötte ki Komanékat a kiesőjelölt

2011.03.06. 14:46 lupetto

 Könnyen elképzelhető, hogy utolsó ízben láthattuk Domenico Di Carlot a Sampdoria kispadján, miután csapatát simán verte hazai pályán az egyik legfőbb kiesőjelölt Cesena csapata, ezzel tovább súlyosbítva a genovaiak krízishelyzetét. A vendégek már 3-0-ra is vezettek a második félidő 48.percében szebbnél-szebb góljaiknak köszönhetően, s győzelmük jogosságához egy pillanatig sem férhetett kétség.

A 37.perctől pályán lévő Koman Vladimirt is soraiban tudó blucerchiati abszolút szétesett a tavasz elejére, elsősorban a vezetőség rossz döntéseinek következményeként.

SAMPDORIA-CESENA 2-3
Gólszerző: Volta 83., Maccarone 92. – 11-esből, ill. Parolo 43., Giaccherini 46., 48.

Sampdoria (4-3-1-2): Curci; Zauri, Gastaldello, Lucchini (46′ Volta), Ziegler; Mannini, Palombo (37′ Koman), Dessena; Guberti (61′ Macheda); Maccarone, Biabiany

Cesena (4-3-2-1): Antonioli; Santon, Pellegrino (54′ Benalouane), Von Bergen, Lauro; Caserta, Colucci, Parolo; Giaccherini (89′ Piangerelli), Jimenez; Malonga (72′ Rosina)

Játékvezető: N. Pierpaoli
Sárga lap: Von Bergen


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr692715432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása