Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A helyzetig sem jutó Juve ellen Gattuso góljával győzött, s tovább menetelt a Milan

2011.03.06. 03:16 lupetto

 A vártnál is egyértelműbb vendég győzelemmel zárult a rossoneri torinói vendégjátéka, s egészen furcsa kimondani, de tulajdonképpen valamire való hazai helyzet nélkül ért véget a Juventus -Milan rangadó. A vendégek jóval többet tettek a győzelemért, s több kimaradt lehetőség után végül Gattuso lövése révén szerezték meg a vezetést, s ezzel együtt a legfőbb bajnoki esélyeshez méltó menetelésüket jelentő újabb 3 pontot. Ezzel egyetlen hét alatt a vörös-feketék kiütötték a bajnoki címért futott versenyben szorgoskodó legfőbb riválisukat, s pofozták helyre az idén is irreálisan nagy terveket szövögető ősi rivális együttesét.

Juventus-Milan 0-1 

JUVENTUS: Buffon; Sorensen, Barzagli, Chiellini, Traoré (84' Bonucci); Krasic, Felipe Melo, Marchisio, Martinez; Toni (63' Iaquinta), Matri (81' Del Piero)
MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Jankulovski; Gattuso, Van Bommel, Flamini; Boateng (46' Robinho); Ibrahimovic, Cassano (71' Seedorf)
Játékvezető: Rizzoli
Sárga lap: Van Bommel, Gattuso, Ibrahimovic
Gólszerző: 68' Gattuso (M)

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: juventus milan juventus milan juventus milan 0 1

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr962714152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása