Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A Lecce többet tett a sikerért, mégis a Rómáé a 3 pont

2011.03.05. 09:18 Unimuck

Tegnap este a Lecce - Roma találkozóval kezdetét vette a Serie A 28. fordulója. A mérkőzés elejét a fővárosiak kezdték aktívabban, egy gyors kontra után Cassetti előtt adódott az összecsapás első gólszerzési lehetősége, de a védő célt tévesztett lövésével. Fél óra elteltével Mirko Vucinic lépett meg egy előre lőtt labdával, a montenegrói csatár kihasználva a Lecce védelmének hezitálását, a tizenhatos közelébe érve ütemtelenül kapura szúrta a labdát, ami be is akadt a hosszú alsóba. 0-1. A Leccében töltött évek miatt Vucinic nem ünnepelte gólját.

A vezető találat túlságosan is megnyugtatta a vendégeket, a Lecce pedig minden követ megmozgatott az egyenlítés érdekében. A hazaiak, bár a Roma továbbra is többet birtokolta a labdát, jobbnál jobb helyzeteket alakítottak ki Olivera vezérletével, de a befejezésbe rendszerint hiba csúszott. Aztán a 75. perc meghozta a várva várt gólt a Salentininek, egy szélről beívelt labdát Guillero Giacomazzi csúsztatott meg, ami magas ívet leírva hullott be Doni kapujába. 1-1.

A Via del Mare közönsége már elkönyvelte magának, hogy megvan az egy pont a fővárosiak ellen, amikor egy veszélytelennek tűnő Borriello fejesbe Munari kézzel ütött bele, így jogos büntetőhöz jutott a Lupi. Pizarro állt a labda mögé és magabiztosan értékesítette is a tizenegyest, így a Roma szerezte meg a 3 pontot a Giallorossi rangadón, tegyük hozzá, Fortuna ezen az estén elég erősen fogta De Rossiék kezét.  

 

LECCE 1-2 ROMA

G.: Giacomazzi (75') ill. Vucnincu (32'), Pizarro (90' - büntetőből)

Lecce: (4-3-3) Rosati - Rispoli (Chevanton 79'), Gustavo, Fabiano, Brivio - Vives, Giacomazzi, Grossmüller (Corvia 43') - Munari, Jeda, Olivera

Roma: (4-5-1) Doni - Cassetti (Juan 29'), Mexes, Burdisso, Riise - Taddei (Brighi 68'), Pizarro, Perrotta, De Rossi, Vucinic (Menez 80') - Borriello

Sárga lap: Rispoli (L), Munari (L), De Rossi (R), Perrotta (R), Brighi (R)

 

 

(Fotó: gazzetta.it)

Szólj hozzá!

Címkék: roma serie a olasz foci calcio pizarro vucinic azzurri blog lecce roma 1 2 olasz labadrúgás

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr92711928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása