Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A Roma magához láncolná De Rossit

2011.03.04. 08:15 Unimuck

Az AS Roma legértékesebb játékosának, Daniele De Rossinak új szerződést kínálna, amint lezárul a tulajdonosváltási hercehurca. A Gazzetta dello Sport kiemeli, hogy mivel a Lupinál De Rossiban látják az elkövetkezendő évek vezérét, így minden bizonnyal egy hosszú lejáratú szerződéshosszabbítással kínálják majd meg a középpályást.

A Roma 16-osának ugyan csak jövő nyáron jár le a szerződése, de a vezetőség még az idei szezonban szeretne megállapodni vele, hogy minden lehetőséget kizárjanak (főként a Bossman-szabályt) a középpályás elvesztésével kapcsolatosan, nem akarnak úgy járni, mint azt vélhetően tették Philippe Mexes estében.

De Rossi köztudottan imádja jelenlegi csapatát és ezer szállal kötődik Róma városához, de csábításként többek között a Real Madrid is sorban áll a kegyeiért, és a 27 éves középpályás mondhatni az utolsó alkalom előtt áll, hogy eligazoljon egy gigászi klubhoz. 

Daniele 2000 óta a csapat játékosa, ezalatt két Olasz Kupa és egy Olasz Szuperkupa győzelmet szerzett az együttessel. 2004-ben utánpótlás Európa-bajnokságot nyert a talján válogatottal, majd ugyan ebben az évben már a felnőtt nemzeti tizenegyben is bemutatkozhatott. A 2006-os németországi Világbajnokságon aranyérmet szerzett a Squadra Azzurrával, ebben az évben a FIFA az év fiatal játékosának választotta. Egyéni cím 2009-ben is kijárt Capitano Futuro-nak, a Serie A év játékosa díjat is megkapta. 

Szólj hozzá!

Címkék: roma de rossi

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr522708972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása