Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Mexés nyártól a Milan-é

2011.03.02. 11:17 lupetto

 Az AS Roma ügyeiben messze legjáratosabb Corriere dello Sport szerint nem maradt több kérdés Philippe Mexés jövőjét illetően, a francia ugyanis döntött, szerződése nyári lejártát követően a Milanban folytatja pályafutását.

Az utóbbi napokban több helyről is érkeztek kommentek a hátvéd kétségessé vált jövőjével kapcsolatban, Galliani szakítva eddigi udvariaskodásával megjegyezte, "Ha nem hosszabbít, teszünk egy próbát", melyre római oldalról válaszul Pradé közölte, nem igazán díjaznák ezt a lépést.

Az újság szerint azonban mindez csak színjáték, a francia szóban már megegyezett mindenben a rossonerivel miután tárgyalt Sensiékkel is, s évi 4,5 millió eurós fizetésért a következő idényt biztosan Milánóban kezdi majd.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr312703675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

il_ 2011.03.02. 11:26:26

Na ezért imádni fogják Rómában.Kíváncsi vagyok, hogyan alakul ezek után a két klub kapcsolata, bár lehet Borriello sorsát addig kavarják, hogy a végén mindenki boldog lesz majd.
süti beállítások módosítása