Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A klubvezetés mellett a szurkolók is döntöttek; nyáron távoznia kell Kakának

2011.03.01. 14:10 lupetto

 Több, mint 140.000 szurkoló adta le voksát a Real Madrid közeli AS online szavazásán Kaká jövőjét illetően, s a szurkolók 70%-a ítélte meg úgy, a brazilt nyáron útjára kell engedje a madridi klub. Mindeközben élesedik a verseny a támadó kegyeiért, a Marca információi szerint a Rubin Kazan nem sajnálna 45 millió eurót sem a játékosra áldozni, kérdés azonban, hogy az aranylabdás mennyire hajlana egy oroszországbéli kalandra.

Sokkal valószínűbb, hogy végül valamely topligában folytatja majd, vagy sokkal inkább kezdi újra pályafutását az exmilanista, s a sajtó által preferált 3 fő esélyes továbbra sem változott, a favoritok név szerint a Chelsea, az Inter és a Milan csapata.

Olasz források azonban kis esélyt látnak csak egy Milannal kötendő reúnióra, s sejtéseiket csak igazolni látszik a brazil apja is, aki az ezt firtató újságírói kérdésekre nem túl optimista választ adott.

Folytatás biztosan következik, minthogy a nyár előreláthatólag leghosszabb telenovelláját kezdtük el követni, hátha a végén mégiscsak újra Itáliában landol Ricky..

Szólj hozzá!

Címkék: milan real madrid kaká inter

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr502701293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása