Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Győzelmével már második helyen az Inter

2011.02.28. 08:47 lupetto

 Wesley Sneijder újra régi fényében tündököl. Hogy ennek Benitez menesztése, Leonardo kinevezése, vagy saját hullámvölgyén való túljutása-e az oka azt nehéz megmondani, mindenesetre a holland immáron hetek óta a nerazzurri legjobban teljesítő játékosa, s ez meg is látszik a milánóiak teljsítményén. Klasszisa tegnap este újabb győzelmet ért a címvédő számára, a vendégek teljesen megérdemelt három ponttal gazdagodtak.

Máshogyan is alakulhatott volna a végeredmény persze, ha Poli lövése nem a kapufán csattan, Maccarone ziccere pedig nem hal el Julio Cesar kezében, de a Sampdoria attól kiscsapat, hogy az ilyen lehetőségeket veszni hagyja. A hazaiak egyébként sem találják önmagukat, Cassano és Pazzini (szépen fogadták exrajongói) távoztával az együttes nagyszabású tervei is romba dőltek, s a társaság láthatóan nem tudja belőni saját szerepét a bajnokságon belül, ez pedig nem szülhet mást, mint számottevőbb eredmények nélküli lébecolást.

Koman a hajrában kapott néhány percnyi lehetőséget, s egy nagy helyzetig jutott, melyet az Inter kapusába lőtt, de közben a partjelző lest is intett, egyszóval biztosan nem vágják majd fejéhez kimaradt lehetőségét. Laczkó nem idén fogja Genovában megváltani a világot.

Pandev pedig lassan elgondolkodhat ennek így van-e tovább értelme..

SAMP-INTER 0-2
Sampdoria (3-5-1-1):
Curci; Volta, Gastaldello, Lucchini; Mannini, Dessena (Biabiany), Poli (Macheda), Palombo, Ziegler; Guberti (Koman); Maccarone
Inter (4-3-1-2): Julio Cesar; Nagatomo, Lucio, Ranocchia, Chivu; Kharja (Pandev), Zanetti, Stankovic; Sneijder; Pazzini (Mariga), Eto'o
Gólszerző: Sneijder 73., Eto'o 90.
Sárga lap: Lucio (I), Gastadello (S), Volta (S), Chivu (I)

kép:gazzetta

Szólj hozzá!

Címkék: inter sampdoria sampdoria inter 0 2

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr332696705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása