Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

El Matador csak a kispadon kezdhet a Villareal ellen

2011.02.24. 13:15 Unimuck

A Napoli ma este Európa Liga visszavágón a Villareal ellen lép pályára. A dél-olasz csapat egy héttel ezelőtt a San Paoloban 0-0-ás döntetlent játszott spanyol ellenfelével, így még bármelyik gárda továbbjuthat a párharcból, ám úgy tűnik Walter Mazzarrinál nagyobb prioritással bír a Serie A az Európa Ligával szemben, ugyanis a Gazzetta értesülései szerint a csapat gólzsákja, Edison Cavani csak a kispadon kezdhet a spanyolországi összecsapáson, míg az uruguay-i helyén Lavezzi vitézkedhet.

Az indok egyszerű, hétfőn toprangadó vár a Nápolyra, a listavezető Milan a második helyezett Azzurrit fogadja, ám ezen a találkozón Lavezzi eltiltás miatt nem léphet pályára, így Mazzarrinak mindenképp szüksége lesz egy kipihent csatárra, ez esetben Cavanira. 

A megoldás egyszerre érthető és érthetetlen is egyben. Kíváncsian várjuk a Napoli esti produkcióját.

1 komment

Címkék: egyéb mazzarri napoli lavezzi cavani

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr272687337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lupetto 2011.02.24. 21:34:15

egyelőre nem is hiányzik, Marek.. :)
süti beállítások módosítása