Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Hivatalos: Montella a Roma új vezetőedzője

2011.02.21. 13:38 lupetto

 Az ígértek szerint gyorsan pont került Claudio Ranieri utódjának kérdésére, a választott pedig nem más, mint a klub egykori legendás támadója, az utóbbi hónapokban a fiatal római tehetségek pályáját egyengető Vincenzo Montella.

A döntéssel kétségkívül kijelenthető, hogy a klucsjátékosok, s köztük elsősorban Francesco Totti akarata érvényesült, minthogy "Aeroplaninot" a kapitány egyik legjobb barátjaként tartják számon. Montella várhatóan idény végéig marad pozícióban, az új szezont ugyanis szinte biztosan egy tapasztaltabb edzővel képzeli a klub jövőbeni tulajdonosa.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr842676932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2011.02.21. 14:33:56

...mikozben Gasperini eppen munka nelkul tengodik...

lupetto 2011.02.21. 15:17:56

@mrscottpilgrim: nem hiszem, h vállalta volna csak nyárig, ahhoz ő már túl sokat tett le az asztalra.
A lényeg, ezek szerint nyáron jó eséllyel jöhet Ancelotti, ami mind amellett, hogy remek edző, egyben garancia arra is, hogy klasszisok is érkezhetnek

Unimuck 2011.02.21. 20:04:05

@lupetto: Osztom a véleményed, végre kisüthet a nap Róma felett :)
süti beállítások módosítása