Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Leonardo - Ha rossz játékkal is nyerni tudunk, az egy jó jel

2011.02.20. 08:50 Unimuck

Leonardo, az Inter vezetőedzője a Cagliari elleni összecsapás után nyilatkozott csapata teljesítményéről.

"Nagyon korán sikerült megszereznünk a vezetést, ekkor úgy éreztem, mi fogjuk irányítani a mérkőzést, de a végén nagy erőfeszítésekre volt szükségünk, hogy megállítsuk a Cagliarit. Fáradtak vagyunk, de nem akarunk alibit keresni. Ki kell törölni a fejünkből a fáradságot, hiszen még előttünk áll a szezon legjava. Valóban nem számítottam arra, hogy ekkora harc lesz ezen a találkozón, mindenesetre megvan a 3 pont és ezzel elégedett vagyok. Ha nyerünk akkor is, amikor rosszul játszunk az egy jó jel."

Az Inter most már a jövő heti Bayern München elleni Bajnokok Ligája összecsapásra koncentrálhat.

"A Bayern egy nagyszerű csapat és szinte minden meghatározó játékosa visszatért a sérüléséből. Aggódnék a sztárjaik láttán? Ha ők végigolvasnák a mi keretünket, akkor nekik is lenne okuk az aggodalomra." - zárta mondandóját Leonardo, kitérve már a BL mérkőzésre is.

(football-italia.net)

Szólj hozzá!

Címkék: inter leonardo nyilatkozata inter cagliari 1 0

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr482674085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása