Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Di Carlo csalódott csapatában

2011.02.17. 09:16 lupetto

 Utóbbi 5 mérkőzéséből 4-et elvesztett a Sampdoria, mely egyébként is szenved az idei teljes szezonban, így lassan az lenne a meglepő, ha edzőjük nem kerülne napokon belül lapátra. A blucerchiati tegnap esti vereségét mindenesetre még a csapat edzőjeként értékelte, lássuk hogyan látta a pályán történteket a Repubbliaca-nak nyilatkozva;

"A Genoa jobb volt nálunk, mi 55 percen keresztül egyszerűen nem találtuk a mérkőzés ritmusát."

"Nem találtuk önmagunkat egészen a vezető góljukig. Holnap (ma) beszélni fogok a csapattal, ma még túl dühös vagyok ahhoz, hogy bármit is mondjak."

"Teljesen mást kellett volna nyújtsunk a pályán. Talán a játékosok a szokásosnál idegesebbek voltak a derby okán, de az nem megengedhető a mai futballban, hogy az ellenfélnek ajándékozz több, mint egy teljes félidőt."

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb sampdoria genoa di carlo sampdoria genoa

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr972667163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása