Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Leonardo - Ez a vereség nem változtat semmin

2011.02.14. 08:00 Unimuck

A tegnap esti Juventus - Inter (1-0) mérkőzés után Leonardo a Juventus szervezettségét dicsérte és nem aggódik csapata veresége miatt.

"Sokat küzdöttünk az első félidőben, hogy helyzeteket tudjunk kialakítani, de nagyon jól játszott a Juventus, nehéz volt áttörni a védelmét." - kezdte mondandóját a Nerazzurri trénere.

"A szünet után már sokkal jobban játszottunk és egész idő alatt támadtunk, de a Juve védelme továbbra is szilárd maradt és veszélyes kontrákat próbált vezetni."

A milánóiak legnagyobb helyzetét Eto'o hagyta ki, erről a véleménye Leonardónak...

"Eto'o-t nem hibáztatom a kihagyott helyzete miatt, lassúak voltak az előre passzaink és kevés támogatást kaptak a támadóink."

Az Inter ezzel a vereséggel 8 pontra távolodott a Milantól, de a csapat egy mérkőzéssel kevesebbet játszott a listavezetőnél. 

"Őszintén hiszem, ez a vereség nem változtat semmin. Nézzék csak meg az elmúlt hetek eredményeit. Mi egy csapat vagyunk és keményen harcolunk, szerdán pedig egy újabb lehetőségünk lesz a Fiorentina ellen.

"Láttam pozitívumokat a mérkőzés alatt, főleg a második félidőben, ezért részben elégedett vagyok. Hiányzott a dinamika a játékunkból, nem a megszokott tempónkban kezdtük a találkozót." - zárta nyilatkozatát Leonardo.

(football-italia.net)

Szólj hozzá!

Címkék: juventus leonardo inter juventus inter 1 0 leonardo leonardo nyilatkozata

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr192659538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása