Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Egy nem várt ajándék; Gareth Bale jó eséllyel kihagyhatja a keddi BL találkozót

2011.02.11. 08:37 lupetto

 Nem várt ajándékkal lepte meg a sors a Milan szurkolóit, a Guardian szerint ugyanis Gareth Bale jó eséllyel kihagyhatja a kedd esti milánói BL nyolcaddöntőt. A walesi még január 22-én, a Newcastle ellen szedte össze sérülését, mely úgy tűnt klubja sorsdöntő találkozójára helyre jöhet, az orvosi és edzői stáb azonban annyira siettette felépülését, hogy a játékos lába újra görcsöt kapott.

Redknappnek ráadásul számolnia kell Luka Modric, Rafael van der Vaart és Peter Crouch nem éppen 100 %-os állapotával is, mindhárom játékos kisebb sérülésektől szenved.

Ezzel szemben a Milanba visszatér Nesta és Pirlo is, valamint a téli bevásárlásoknak köszönhetően Leonardo pihentetheti jópár sztárját is a hétvégi Parma elleni mérkőzésen, így pusztán az előjeleket tekintve optimistán várhatják a kedd estét a milanisták.

kép: telegraph.co.uk

Szólj hozzá!

Címkék: milan milan tottenham gareth bale milan tottenham

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr82653145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása