Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Mano Menezes Thiago Mottát támadja

2011.02.09. 08:51 lupetto

 Nem aratott osztatlan sikert Thiago Motta olasz válogatottbéli debütálása brazil körökben, a Selecao szövetségi kapitánya például az Itasportpressnek adott nyilatkozatában alaposan odaszúrt a nerazzurri középpályásának.

"Ellene vagyok ennek az egész gyakorlatnak és az effajta nemzetváltogatásnak." - üzent a tréner, célozva ezzel az egész "oriundo" rendszerre.

"Úgy gondolom minden játékos annak az országnak a válogatottjában kellene szerepeljen, amely szülőfoldje volt."

"De ha Thiago Motta úgy döntött, hogy Olaszországot választja és erős kötődést érez az olasz nemzet iránt, hát sok szerencsét neki." - fogalmazott irónikusan a mester.

Thiago Motta ezzel csatlakozik az utóbbi években megszaporodott, olasz színekben szereplő kettős-állampolgárok sorába, Camoranesi, Amauri és Ledesma útját követve.

kép: article.wn.com

Szólj hozzá!

Címkék: inter thiago motta német olasz

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr702648497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása