Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Javier Pastore a Juventust választaná a Barca helyett

2011.02.09. 11:30 Unimuck

A Palermo ifjú csillaga iránt rengeteg sztárklub érdeklődik, többek között a Barcelona és a Juventus is. A 21 éves argentin válogatott támadó nem titkolja, nagyon is teszik neki a katalán klub érdeklődése, de ő inkább a Juventust választaná, ha most kellene döntenie. Pastore gondolatai hajtás után.

Az argentin válogatottal készülő Pastorénak újságírók egy rövid kérdést tettek fel; Barcelona vagy Juventus?

"Nekem mindig az a fontos, hogy játszhassak, így a második opciót választanám. Rengeteget padoznék a Barcában vagy a Real Madridban és ez nem tenne jót nekem. Erre a kérdésre talán térjünk vissza 28 éves koromban. Ahogy már többször is mondtam, szeretnék még pár szezont Palermóban eltölteni. Hiszek abban, hogy a csapat továbbra is fiatal és tehetséges játékosokból fog állni és fontos célokért küzdhetünk majd." - összegzett a támadó.

football-italia.net

2 komment

Címkék: egyéb palermo javier pastore pastore nyilatkozata

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr12648826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kronsen · http://www.himmel.hu 2011.02.09. 12:46:10

úgyse lesz rá pénz, uh akár mindegy is, hogy hol játszana..

Unimuck 2011.02.09. 12:51:48

@Kronsen: Persze. A Palermo nem fogja elengedni szerintem 30 millió € alatt (hiába a 100 milliós kivásárlási hülyeség), annyit meg következő nyáron biztosan nem tudna a Juve érte kifizetni. Ennek a nyilatkozatnak az a lényege, hogy a Juventusban több lehetőséghez jutna, mint a Barcában, azért a torinóiakat választaná. Egy kis képzeletbeli játszadozás az egész.
süti beállítások módosítása