Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Ebéd mellé Bologna - Catania összecsapás

2011.02.06. 12:15 Unimuck

A Bologna utóbbi két mérkőzésén 4 pontot szerzett, miután hazai pályán 3-1-re legyőzte a Laziót, majd Udinéből csent pontot. A csapat gólgyárosa, Marco Di Vaio a Catania ellen is pályára léphet a hazai publikum nagy örömére. A szicíliai vendégek már nem dicsekedhetnek ilyen remek formával, utóbbi öt mérkőzésükön csak két döntetlenre futotta, bár az utóbbi pontszerzés nagy fontossággal bírt, ugyanis kiesési rangadón a Cesena otthonából tutak elhozni egy pontot. A téli átigazolási időszakban a Catania elvesztette Mascarát, így tovább gyengült a keret. Kérdés, hogy a 38. forduló után a kiesési vonal alatt vagy felet fog helyet foglalni a szicíliai gárda.

BOLOGNA - CATANIA

12:30, Stadio Renato Dall'Ara - Bologna

Bologna: (4-3-2) Viviano - Moras, Portanova, Britos, Rubin - Pérez, Mudinguayi, Ekdal - Della Rocca - Meggiorini, Di Vaio

Catania: (4-3-1-2) Andujar - Bellusci, Silvestre, Spolli, Augustyn - Ledesma, Lodi, Pesce - Ricchiuti - Gomez, Maxi Lopez

4 komment

Címkék: egyéb olasz foci olasz labdarúgás catania bologna bologna catania serie a 24.forduló cerie a

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr882641880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2011.02.06. 12:58:49

A legízléstelenebb hajú cataniai meg is kapta a pirosat, igaz, nem a frizurájára.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2011.02.06. 13:15:37

A szicíliai védelem úgy nézett Portanovára, mint borjú az új kapura. Gabi pedig megint kulcsszerepet vállalt a gólban, az ő szemfülessége miatt lett helyzet. Akkor is, most is tartom: kár volt rajta anno túladni.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2011.02.06. 13:19:42

Na, most kurva nagyot nőtt a szememben Portanova: a gólja után levette a mezét, és a belsejére az volt írva: Ne add fel György!
süti beállítások módosítása