Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Chivu nyomában: mikor a pályán a pofonoké a főszerep

2011.02.05. 14:30 lupetto

 Percek alatt körbejárta a világot Cristian Chivu csütörtök esti pofonja, ami nem túl meglepő, hiszen kivétel nélkül szinte mindenki imád a pályán történt botrányok láttán hüledezni kicsit. A román hőstette minket is megihletett, igyekeztünk összeszedni az idei év legjobb hasonló botrányait. Nem volt nehéz dolgunk azonban, mert hogy balhé az volt bőven;

Cagliari - Bastia

Még a felkészülés során ugrott egymásnak a két együttes. A főszereplő Jed(i)a volt, aki jóideig egyedül szabályozta a fél vendégcsapatot.

Ibrahimovic

A svédnek meccs és ellenfél sem kellett némi botrányhoz. Saját edzésén mindenféle átmenet nélkül rúgta hátba csapattársát Strassert, de hallatott ő magáról az idei szezon során  Dubai-ból és Hollandiából, valamint konfliktusba került társai közül még Onyewuval és Robinhóval is.

Eto'o

A kameruni szimplán lezidaneozta Verónában ellenfelét, bosszút állva néhány másodperccel korábbi sérelméért (amikor viszont épp könyökkel támadott). Viszont a köpködésről úgy tűnik leszokott végre.

Zarate

Az argentín csapata bolognai vereségét viselte nehezen. Egy bolognese-t leköpött, egyhez a labdát vágta, egynek pedig egy komolyabb pofont szánt. Ezt végül a békíteni igyekvő partjelző bukta be, aki az üzés útjába került. Végül 3 meccses eltiltást kapott, ami kifejezetten enyhének tűnik mindezek fényében.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr712640133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása