Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Inter győzelem Bariban, már a dobogón a címvédő

2011.02.04. 09:00 Unimuck

Tegnap este a Bari - Inter összecsapással zárult a Serie A 23. fordulója. A találkozót kissé meglepő módon jobban kezdte a hazai csapat, legközelebb Almiron állt a gólszerzéshez, de Julio Cesar bravúrral védte szabadrúgását. A kezdeti álmosságból magához tért az Inter, átvéve a mérkőzés irányítását, de gól nem született ebben a félidőben. Fordulás után Chivu és a bíró borzolta a kedélyeket. A román védő alattomos módon, hátulról arcon vágta Rossit minden következmény nélkül, ugyanis az esetet se a játékvezető, se a partjelző nem látta. Ennek ellenére Chivunak kinéz egy 2-3 mérkőzéses eltiltás.

Aztán a második játékrész felétől a futball került előtérbe. Rudolf alighogy elhagyta a pályát (a goal.com a hazaiak legrosszabbjaként értékelte játékát), csapata hátrányba került. Egy Kharja - Eto'o - Kharja háromszögezés végén a Genoától érkezett középpályás megszerezte a vezetést a nerazzurrinak. 

A gól után a hazaiak sok energiát fektettek támadásaikba az egyenlítő találat reményében, de ehelyett a vendégek szereztek további gólokat. A hosszabbítás pillanataiban azígy már 2/3-as statisztikával bíró Pazzini és a sérülésből visszatérő Sneijder is betalált, kialakítva a 0-3-as végeredményt.

A Bari továbbra is sereghajtó, míg az Inter fellépett a dobogó harmadik fokára.

 

BARI 0-3 INTER

G.: Kharja (70'), Pazzini (94'), Sneijder (96')

Bari: (4-3-1-2) Gillet - Massiello, Glik (Rivas 90'), Rossi, Parisi - Donati, ALmiron, Gazzi - Bentivoglio - Okaka, Rudolf (Huseklepp 70')

Inter: (4-3-3) J.Cesar - Maicon, Ranocchia, Materazzi, Chivu - J.Zanetti, Motta, Kharja - Milito (Sneijder 61'), Pazzini, Eto'o (Cambiasso 88')

Szólj hozzá!

Címkék: inter serie a olasz foci olasz labdarúgás calcio bari bari inter 0 3

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr572637567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása