Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Térden a Zebrák, újabb kudarcával 7.helyre csúszott a Juventus

2011.01.31. 08:57 lupetto

 Gyenge első félidőt követően Marchisio bombája úgy rázta fel a Stadio Olimpico közönségét, mint alvó Csipkerózsikát egy 100 éve érlelődött saller. A gólból következő nyíltsisakosabb játék azonban nem a Zebrák, hanem sokkal inkább a Zebrácskák számára volt üdvözítő, azon egyszerű oknál fogva, hogy mérlegre téve az aktuális kereteket, a meglévő sérülteket és a pillanatnyi formát, a vendégek csapata egyszerűen jobb még idegenben is egy góllal, ha őszinte egymásnak feszülésre kerül sor.

A friuliani egyértelműen legnagyobb erőssége, kreatív és lendületes támadósora olykor már megalázó mód zilálta szét a legjobb esetben is csak középszerű hazai védelemet (védekezést), de a juventínók számára talán a legszomorúbb mindenben az lehet, hogy ismét szembesülniük kell trénerük tehetetlenségével, aki képtelen a pályán zajló eseményekre mérkőzés közben érdemben reagálni.

Bonucci kiállítása csak hab volt a tortán, mely nem is annyira a tegnapi mérkőzést, hanem sokkal inkább a következőket pecsételte meg, melyeket eltiltása miatt kénytelen lesz a lelátóról végigizgulni.

Juventus-Udinese 1-2

Juventus (4-4-2): Buffon; Grygera, Bonucci, Chiellini, Grosso; Krasic, Aquilani (Sissoko), Felipe Melo, Marchisio (Libertazzi); Martinez, Del Piero

Udinese (3-5-2): Handanovic; Benatia, Zapata, Domizzi; Isla, Pinzi, Inler (Denis), Asamoah, Armero (Coda); Sanchez, Di Natale (Abdi)

Játékvezető: Giannoccaro

Gólszerző: 60' Marchisio (J), 67' Zapata, 85' Sanchez (U)

Sárga lap: Martinez, Grosso (J)

Kiállítás: 87' Bonucci (J); 88' Sanchez (U)

kép: gazzetta.it

Szólj hozzá!

Címkék: juventus serie a udinese juventus udinese 1 2

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr342626996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása