Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Hivatalos: Juve - Matri, Parma - Amauri, Inter - Nagatomo, Napoli - Mascara, Cesena - Santon

2011.01.31. 19:14 lupetto

 Az utolsó órákra még inkább felpörgött a mercato, számos komoly üzlet köttetett. A nap legnagyobb kérdésére is pont került, a Juve megszabadult gólképtelen csatárától, aki a Parmában folytatja pályafutását egyelőre a szezon végéig kölcsönben, melyet a kék-sárga klub facebook oldalán jelentett be. Ezzel párhuzamosan a bianconeri megszerezte a Cagliari támadóját Matrit 2,5 millió euróért nyárig kölcsönben, melyet júniusban újabb 15,5 millió euro fejében véglegesíthet.

Az Inter a Cesena védőjével Yuto Nagatomóval erősítette tovább keretét, mely transzfer részeként Davide Santon ellenkező utat jár be, s a kiesőjelölt csapathoz szerződött kölcsönben.

De Laurentiis tovább kényeztette csapata szurkolóit, Mascara leigazolásával a Napoli versenyben lehet akár a Scudettóért is a legvégsőkig, ráadásul a Cataniától igazolt támadó Mazzari rendelkezésére állhat az Európa Liga küzdelmeiben is.

kép: CdS

 

7 komment

Címkék: juventus inter napoli parma mercato matri juventus parma amauri nagatomo inter mascara napoli cataniacesena santon cesena

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr882628658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lupetto 2011.01.31. 19:30:34

@Kronsen: 2,5-et mindenképp :)
Quaglia - Matri szerintem nem rossz, lesz is pár évük együtt, a gáz talán csak az, hogy előre elköltöttétek az egész nyári keretet, pedig még ráférne egy-két csapatrészre némi csere. Dehát step by step, meg mindeki amíg a takarója, meg ilyenek

Kronsen · http://www.himmel.hu 2011.01.31. 19:36:13

@lupetto: nade 17-et? mert a 2,5 fél évre meg megintcsak soknak tűnik, ha nincs mögötte vásárlási szándék..

lupetto 2011.01.31. 19:50:03

@Kronsen: jó is hogy mondod 15,5 az a 14,5 (javítva) viszont Ariaudo teljes játékjoga a szárdoké lett, amit 2,5 millióba beszámítottak, szóval a kölcsön díja ezzel letudva

Unimuck 2011.01.31. 20:02:57

@Kronsen: Osztom Kronsen véleményét, sok Matriért az opciós ár, de ha nagyon beválik, akkor akár jöhetne is. Én úgy érzem most a Juvénak mivel nem volt ideje lejjebb tornázni ezt az árat és kellett egy csatár... ezt dobta a gép, el kellett fogadni.
@lupetto: Step by step jogos meg a takaró is, csak ugye nem úgy kellett volna építkezni Calciopoli után, ahogy, meg most se stimmel minden igazolás, de hát ez van. Maradt a reménykedés idénre is.

Unimuck 2011.01.31. 20:04:28

A Napoli Mascarával meg... Durvák!

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2011.02.01. 00:53:34

orulok Matrinak, meg annak is, hogy Amauri elhuz, de annak nem, hogy mar megint egy fiatal tehetsegunket basztuk el ugy, hogy lehetoseget sem kapott, Ariaudot egy-ket even belul a liga legjobb vedoi kozt fogjak valoszinuleg szamon tartani (raadasul tud jatszani balbekkent is)

de viszont Matri hatasara sokat javulhat mondjuk Martinez es Krasic jateka is, jelenleg ugyanis nem csak ok kellett tamadast epitsenek, de ok kellett volna be is fejezzek, Matri igy most tehermentesitheti oket, hisz mas, amikor egy hasztalan bolyat kell fejbe talalni, es mas, amikor egy jol helyezkedo, megjatszhato centernek adunk labdakat, remelhetoleg jol fog elsulni, persze nem igazoltunk seconda puntat, igy vagy Martinez kell iden azt jatszodjon (eddig nem rossz, picit javul meg, es jo lehet), vagy a 10-es szamban jatszo tiniszenzacio kell vegigtolja a szezon hatralevo reszet, ami nem igazan megnyugtato
süti beállítások módosítása