Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Van Bommel kiállítással debütált a Serie A-ban, de így is simán győzött a Milan

2011.01.30. 10:37 lupetto

 Van Bommel kiállítása ellenére is biztosan gyűjtötte be a 3 pontot a listavezető, elsősorban Ibrahimovic és Robinho villanásainak köszönhetően. Az 58.percben a svéd szabadrúgását követően a kipattanó labdát Robinho váltotta gólra, majd a 85.percben Zlatan már saját kezébe vette sorsát, az első gól szerzőjének aszisztjából.

Ezúttal sem Merkel, sem Cassano nem villogott, Emanuelson viszont jó cserének bizonyult, megmutatva, hogy bármilyen helyzetben segítségére lehet csapatának.

Catania-Milan 0-2

Catania (4-1-4-1):
Andujar; Augustyn (65′ Ricchiuti), Silvestre, Spolli, Capuano; Carboni (45′ Pesce); Ledesma, Sciacca (82′ Morimoto), Gomez, Mascara; Maxi Lopez

Milan (4-3-1-2): Abbiati; Bonera, Yepes, Thiago Silva, Antonini; Ambrosini (75′ Jankulovski), Van Bommel, Merkel (46′ Emanuelson); Robinho; Ibrahimovic, Cassano (59′ Oddo)

Gólszerző: 58′ Robinho, 85′ Ibrahimovic (Milan)

Sárga lap: Merkel, Yepes, Ambrosini (Milan), Spolli (Catania)

Kiállítás: 53′ Van Bommel (Milan)

kép: CdS

Szólj hozzá!

Címkék: milan catania catania milan 0 2

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr102624820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása