Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Coppa Italia : A Palermo az első elődöntős

2011.01.26. 08:37 lupetto

 Nagyszerű, de gól nélküli mérkőzést követően tizenegyesekkel jutott tovább a Palermo a Coppa Italia negyeddöntőjéből. Mindkét együttes helyzetek sokaságát alakította ki és puskázta el a 120 perc alatt, néha már egészen elképesztő helyzetek maradtak gól nélkül. Miccoli kissé magára vette lecserélését (2.35), de a továbbjutástól vélhetően ő is megenyhül majd.

A szicíliaiak a Milan - Sampdoria összecsapás győztesével meccselnek majd.

PALERMO-PARMA  5-4, büntetők után (0-0)

PALERMO(4-3-2-1): Sirigu, Cassani, Munoz, Bovo, Balzaretti, Migliaccio, Bacinovic, Nocerino, Ilicic(Kasami 92’), Pastore, Miccoli(Martinez 72’)

PARMA(4-3-3): Pavarini, Zaccardo, Lucarelli, Paci, Modesto, Galloppa(Valiani 90’), Candreva, Morrone, Marques(Giovinco 65’), Palladino, Bojinov(Crespo 78’.)

Játékvezető: Brighi

Sárga lap: Modesto(Par), Lucarelli(Par), Bovo(Pal), Bacinovic(Pal), Crespo(Par), Pavarini(Par)

Játékvezető: Crespo(Par) kimaradt, Cassani(Pal) kimaradt, Palladino(Par) gól, Bovo(Pal) gól, Modesto(Par) gól, Balzaretti(Pal) gól, Candreva(Par) gól, Nocerino(Pal) gól, Giovinco(Par) gól, Pastore(Pal) gól, Valiani(Par) kimaradt, Martinez(Pal) gól

Giovinco cselét 2.08-nál érdemes párszor megnézni

kép: CdS

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb coppa italia palermo parma olasz kupa palermo parma 5 4

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr982614186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása