Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Beharangozó - 21. forduló szombati játéknap

2011.01.22. 16:30 Unimuck

Kivételes módon a Serie A 21. fordulójának szombati játéknapján nem kettő, hanem három találkozót követhetünk figyelemmel. 18 órától a Palermo - Brescia és a Parma - Catania mérkőzéseken indul útjára a labda, míg este Rómában gyúlnak ki a fények, ahol a Roma - Cagliari találkozó kerül megrendezése.

 

PALERMO - BRESCIA

18:00, Stadio Renzo Barbera - Palermo

A BL szereplésért harcoló Palermónak kötelező feladat a kiesőhelyen álló Brescia legyőzése, ám ez a szicíliaiak formáját nézve nem lesz túl könnyű, legutóbb 3-1-es vereséget szenvedett Delio Rossi csapata a Cagliari otthonában. Valahogyan újra a győzelem ösvényére kell lépnie a Rosanerinek, ha tartani akarja a lépést az éllovas csapatokkal.

Mindkét oldalon rengeteg a hiányzó, a Bresciából többek között Vass Ádám sem léphet pályára, miután vírusos fertőzés döntötte le a lábáról. 

Várható kezdő:

Palermo: (4-3-2-1) Sirigu - Cassani, Munoz, Bovo, Balzaretti - Migliaccio, Bacinovic, Nocerino - Ilicic, Pastore - Miccoli

Brescia: (4-3-3) Arcari - Berardi, Zebina, Zoboli, Vidal - Filippini, Cordova, Hetemaj - Kone, Caracciolo, Lanzafame

Sérült: Pinilla, Hernandez, Goian, Garcia ill. Sereni, Eder, Vass, Taddei

Eltiltott: Carrozzieri ill. Bega, Diamanti

 

PARMA - CATANIA

18:00, Stadio Ennio Tardini - Parma

Két kiesés elöl menekülő csapat találkozik a Tardini stadionban. A Juventus 4-1-es legyőzése óta a Parma még csak pontot sem tudott szerezni, igaz a vendégeknek is csak egy döntetlenre futotta az utóbbi három mérkőzésükön. Háromesélyes találkozónak ígérkezik ez az összecsapás és bár a vendégeknél sok a hiányzó, doppingolhatja őket hogy kispadukon bemutakozik új trénerük, Diego Simeone. 

Várható kezdő:

Parma: (4-3-3) Miarnte - Zaccardo, Paletta, Luccarini, Gobbi - Valiani, Dzemaili, Candreva - Giovinco, Crespo, Palladino

Catania: (4-2-3-1) Andujar - Alvarez, Silvestre, Spolli, Capuano - Carboni, Ledesma - Gomez, Ricchiuti, Mascara - Maxi Lopez

Sérült: Pisano ill. Biagianti, Morimoto, Potenza, Llama, Izco

Eltiltott: Paci (Parma)

 

ROMA - CAGLIARI

20:45, Stadio Olimpico - Roma

A Farkasok kisebb kisiklás után ismét nyerni tudtak a legutóbbi fordulóban, a Cagliari ellen egy újabb győzelemmel tovább édesgethetnék a BL köré szőtt álmaikat. De ne feledjük, hogy ősszel a rómaiak az idei szezon egyik legnagyobb vereségét éppen aktuális ellenfelük otthonában szenvedték el, amikoris egy 5-1-es zakóba szaladtak bele Szardínián. 

Hétközben a Roma 2-1-re legyőzte az ősi rivális Laziót kupamérkőzésen, így Ranieri legényei biztosan extra önbizalommal néznek elébe az esti találkozónak. 

Várható kezdő:

Roma: (4-3-1-2) Julio Sergio - Cassetti, Mexes, Juan, Riise - Simplicio, De Rossi, Perrotta - Menez - Totti, Borriello

Cagliari: (4-3-1-2) Pelizzoli - Perico, Pisano, Ariaudo, Astori - Conti, Laner, Biondini - Cossu - Acqufrescia, Matri

Sérült: Pizarro, Adriano ill. Lazzari, Sivakov

Eltiltott: N. Burdisso (Roma)

Szólj hozzá!

Címkék: olasz foci olasz labdarúgás calcio serie a beharangozó palermo brescia parma catania roma cagliari

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr642605111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása