Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Coppa Italia: Napoli - Bologna előzetes

2011.01.18. 18:30 Unimuck

Ma este tovább folytatódnak a Coppa Italia küzdelmei. Ezúttal Nápolyra figyelünk, ahol a Napoli - Bologna találkozó kerül megrendezésre. Hétvégén egyik együttes sem tündökölt a Serie A-ban, a Napoli hazai pályán ikszelt a rengeteg sérültet nélkülöző Fiorentina ellen, míg a Bologna az Inter otthonában szaladt bele egy nagyarányú, 4-1-es vereségbe.

A hazaiak félelmetes lendülete az előző bajnoki találkozón megtört, ám a Napoli így is a második helyen áll a tabellán, négy pontra lemaradva a listavezető Milan mögött. A vendégeket ugyanez az idei jó szereplés már nem jellemzi, a kiesőzónához közel álló csapat helyzetét az előző tulajdonos linkeskedése miatt levont három bajnoki pont sem könnyíti meg.

A két csapat utoljára tavaly novemberben éppen a San Paoloban találkozott egymással, akkor 4-1-es nápolyi győzelemmel zárult az összecsapás.

A Napoli csak most kapcsolódik be az Olasz Kupa küzdelmeibe, míg a Bologna már két körrel ezelőtt pályára lépett. Malesaniék először a Modenát verték 3-2-re, majd a Cagliarit győzték le meglepően sima, 3-0 arányban.

A mérkőzés nagy hiányzója Marco Di Vaio lesz a Bolognából, aki ma este nem léphet pályára, csökkentve ezzel a vendégek győzelmi esélyeit. 

A párharc továbbjutója az Interrel találkozik a negyeddöntőben.

 

NAPOLI - BOLOGNA

21:00, Stadio San Paolo, Nápoly

Várható kezdők:

Napoli: (3-4-2-1) De Sanctis - Campagnaro, Cannavaro, Aronica - Maggio, Gargano, Pazienza, Dossena - Hamsik, Lavezzi - Cavani

Bologna: (4-3-1-2) Viviano - Garics, Portanova, Britos, Rubin - Perez, Mudingayi, Della Rocca - Ekdal - Ramirez, Esposito

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb coppa italia olasz foci olasz labdarúgás napoli bologna olasz kupa napoli bologna előzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr362593733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása