Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Zarate Liverpoolba kerülhet, Scaloni meg a kezdőbe

2011.01.15. 18:09 Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

Nem, ez még nem a beharangozó a holnapi meccsre, de a vizsgaidőszak már csak olyan dolog, elveszi az ember életkedvét, és kedvenc csapatával is csak akkor tartja a kapcsolatot, ha vasárnap délután félredobja a könyveket, és egy jó zsíros pizza társaságában megnézi az aktuális meccset, valami recsegő kis streamen. Természetesen arab kommentárral. Imádhatják ezek a focit, együttvéve összesen nincs annyi egyéb nyelvű közvetítés, mint amennyi arab. No, de lépjünk tovább, méghozzá zavaros vizekre, mert Formellóban két dolog is nyugtalanítja Reját, illetve természetesen minket is: Biava eltiltott, Radu pedig nem tudja, hogy a térde, vagy az influenza miatt, de nagy eséllyel ki fogja hagyni a Sampdoria elleni meccset. A legnagyobb luk, az egész csapatrészen, és megint nem játszhat. A hölgyek a hangulatot oldják. Mindig, minden körülmények között lapozz.

Nagy szarban vagyunk, mert senki sincs, aki megfelelően tudná pótolni Radut, persze ezt tudjuk hónapok óta. Nem jó erre Garrido, mert még mindig nem épült fel, és Reja amúgy sem állítaná be, nem jó Del Nero sem, mert bár tapasztalt és szimpatikus, de egyáltalán nem védő, csak oda kényszerül, és amíg megfordul a saját tengelye körül, addig tetszőleges számú ellenfél előzi meg, illetve nem jó Cavanda sem, mert Reja a torinói vereség óta nem bízik benne. Marad Scaloni, amiben az a meglepő, hogy rémisztő perspektíva.

Mert ugye ő a 2000-es évek Deportivójának egy nagyon fontos eleme volt, alapembere, mondhatni, most pedig ott tart, hogy a bajnokság során eddig pontosan 2 percet töltött a pályán. Ráadásul nem is baloldali védő. Ezen elúszhat a meccs? Igen. Ráadásul Stendardo vagy sérült vagy nem, de Reja elhatározta, hogy most már tényleg védőt farag Diakitéből, ami dicséretes, de egyidejűleg 2 időzített bomba a védelemben sok lehet. Sok lesz. Radu 38 fokos láza nem fog máról holnapra elmúlni.

Mindennek tetejébe pedig Matuzalem és Rocchi is sérült. Szó se róla, nem vagyunk egy Juventus szintjén szerencsétlenségekben, de az idény során ez lesz az eddigi legproblémásabb meccs a keret szempontjából. Nyerni pedig muszáj, mert kettő hazai meccsből 1, esetleg 0 pont az Álmoskönyv szerint nem jó előjel. Azt amúgy hallottátok, hogy a Liverpool 17 millió eurót adna Zaratéért? Látszik, hogy szegényeknek nincs elég gondjuk.

Szólj hozzá!

Címkék: lazio

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr982586146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása