Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Buffon mérkőzés utáni nyilatkozata

2011.01.14. 08:48 lupetto

212 nap után tegnap este visszatért Gianluigi Buffon a Juve kapujába a Catania elleni Coppa Italia találkozón. A lefújást követően a mérkőzést közvetítő Rai kapta Gigit mikrofonvégre, ebből szemezgettünk néhány mondatot;

"Nagyszerű érzés volt újra pályán lenni. Lám, egy olyan valakinek, aki megnyerte a Világbajnokságot és BL döntőt is játszott, néha egy egyszerű Coppa Italia meccs is mennyi mindent jelenthet."

"Sokan mondták, hogy ostobaság volt a Juvéban lehúzni az utóbbi 5 évet, hiszen ha korábban eligazolok, mostanra mindent megnyerhettem volna. Tulajdonképpen igazuk van, de úgy éreztem ezzel tudom igazán megköszönni a szurkolóknak azt a rengeteg szeretetet, amit kaptam az évek során."

Szólj hozzá!

Címkék: juventus buffon

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr292582680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása