Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Coppa Italia - Inter 3-2 Genoa

2011.01.13. 07:00 Unimuck

Az Olasz Kupa címvédője hazai pályán fogadta a Genoa csapatát. A hazaiak kezdőjében ott volt az a Ranocchia, aki a hetekben épp a genovai csapattól igazolt a Nerazzurrihoz, míg a vendégek kezdőjében Rudolf Gergely is pályára léphetett (hétfői távoztának híre ellenére tehát továbbra is rossoblu mezben).

A találkozót jóval aktívabban kezdte az Internazionale és ennek meg is lett az eredménye. A 15. percben a Muntaritól érkező középre ívelt labdát Eto'o kis szerencsével megszelídítette, majd spiccel a kimozduló Scarpi kezei alatt a hálóba lőtte.

A félidő végéhez közeledve egy Maicon beadást követően Eto'o gyönyörűen felpörgette magának a labdát, becsapva ezzel védőjét, és ismét a hálóba talált. Két gólos hazai előnnyel vonulhattak a csapatok pihenőre.

A második félidő kezdete jobban sikerült a Genoának, mint az első. Egy előrelőtt labdát Rudolf vett át pazarul és tört vele az Inter kapuja felé, ám a korábbi csapattárs, Ranocchia szabálytalanul buktatta a tizenhatoson belül, így a bíró büntetőt ítélt a vendégek javára, melyet Hardza magabiztosan értékesített.

Azonban sokáig nem örülhettek a genovaiak, ugyanis öt perccel később egy szögletet követően ismét két gólosra hízott a hátrányuk Mariga jóvoltából. 

A találkozó hajrájában még a 63. percben Rudolfot váltó Sculli szépíteni tudott, de többre már nem futotta, így az Inter jutott a legjobb nyolc csapat közé a Coppa Italiában, ahol a Napoli - Bologna párharc győztesével játszik majd. 

 

Inter 3-2 Genoa

G.: Eto'o (15', 43'), Mariga (59') ill. Hardza (54' - büntetőből), Sculli (91')

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb etoo inter mariga coppa italia olasz foci rudolf olasz labdarúgás genoa calcio sculli inter genoa 3 2 olasz kupa hardza

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr682580329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása