Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Buffon 212 nap után ismét a gólvonalon

2011.01.13. 09:25 Unimuck

A Juventus és az olasz válogatott első számú kapusa, Gianluigi Buffon a nyári Világbajnokság csoportmérkőzésén, Paraguay ellen szenvedett súlyos gerincsérülést. A dél-amerikai válogatott elleni találkozó félidejében le is kellett cserélni a portást és a műtétje után hosszas kihagyás várt rá.

Az újévet már az edzőteremben köszöntötte Buffon és a mai, Catania elleni Olasz Kupa mérkőzésen, 212 nap után ismét a gólvonalra állhat.

Bentornati Gigi!

5 komment

Címkék: juventus gianluigi buffon

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr532580546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2011.01.13. 12:51:03

Ha van esze a Juventusnak, még mostanában eladják. Mondom ezt úgy, hogy nagyon fogom sajnálni, ha elmegy Olaszországból.

Unimuck 2011.01.13. 15:29:53

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Kimondatlanul szerintem rágódnak ezen a Juve vezetői már egy ideje... Nem tudom. Ha az nézzük, újra formába lendül, 3-4 évig még simán kurva jó kapus és ott van az ellenfélen az a nyomás, h basszus Buffonnak kell belőnöm a büntetőt. Ellenben, ha nem jön az a jó forma 20 misi körül simán el lehet passzolni vmelyik orosz, amerikai vagy arab "angol" csapatnak.
Ez az üzlet része. A szív meg azt diktálja, hogy semmiképp se! Én egyelőre a szívre hallgatnék, szezon végén megvitatjuk újra :)

lupetto 2011.01.13. 15:43:54

@Unimuck: szerintem meg amíg nincs pénzetek egy normális csatárt igazolni, addig inkább gyüjtögessetek.
Vannak klubok, akik nem tehetik meg, hogy megtartsák értékeiket ;)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2011.01.13. 16:06:06

@Unimuck: Én is a szívemre hallgatnék, de csak a fizetésén több millió eurót tudna spórolni a klub, nem beszélve az eladásáról. Storari meg nagyon biztos megoldás a kapuban, én csak egy olyan hibájára emlékszem, amiből gól lett, a Lazio ellen.

Unimuck 2011.01.13. 19:54:54

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Van egy olyan nyomasztó érzésem amúgy, hogy ha Buffont eladnánk, Del Piero visszavonulna, nincsenek mögöttük olyan egyének, a Juventushoz olyen szorosan kapcsolódó játékosok, mint most ők. Ezért is olyan piszok nehéz még belegondolni is, hogy Buffon elmenjen. A két öreg árnyékában Chiellini, Marchisio, mögöttük pedig haloványan Iaquinta totyog, akik kivívták már a szurkolók tiszteletét. Ez olyan, mintha a Roma elveszítené Tottit és De Rossit, vagy az Inter Zanettit és Cambiassot. Pedig lassan eljön ez az idő, remélem addig születnek új ikonok Torinóban és Chielliniék méltó utódok lesznek. De még pár évig édesgessék a Juventínók lelkét Buffon és Del Piero! :)
süti beállítások módosítása