Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Sculli átlépte a Rubicont

2011.01.12. 09:38 Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

Ha minden igaz, már valóban csak órák kérdése, hogy Giuseppe Sculli, a Genoa játékosa aláírjon a Lazióhoz. Pedig igazán nem ment könnyen. A Lazio elnöke, Claudio Lotito roppant egyszerű módon állt hozzá a kérdéshez: Rómában ott van - de minek - az egykor szebb napokat látott Bresciano, őt szépen átküldik Genovába, talán még egy kis masnit is kötnek rá, némi eurókötegek desszertként, Preziosi, a Genoa elnöke pedig széles mosollyal adja majd át a kipróbált szélsőt. Nem így történt.

Bresciano a legelején elmondta, ő nem kíván belekezdeni egy újabb kalandba, Preziosi pedig megkérte régi jó barátját, Claudiót, hogy magával szórakozzon, ne vele, főleg nem egy ilyen ajánlattal. Az ügy kezdett megakadni, rövid időre Foggia neve is felmerült, mint lehetséges újabb cserealap. Itt én már komolyan megsértődtem volna a genovaiak helyében. Érintőlegesen teszem hozzá: ismerve a Lazio elnökének vezetési szokásait, nem nagyon érdemes már Bresciano mezt venni, Lotito nehezen bírja az ellenkezést, lásd még anno Pandev és Ledesma esete.

A tegnapi nap folyamán viszont a Fiorentina is komolyan beszállt a licitálásba, ezáltal két dolog vált biztossá: a Lazio, ha meg is szerzi Scullit, biztos, hogy nem kölcsönbe fogja, ahogy egyébként a római klub szerette volna, csakúgy, mint Floccari esetében egy éve, illetve az is, hogy komolyabb pénzekről lesz itt szó.

Kis Moggi, Sculli ügynöke a legutóbbi sajtótájékoztatón elmondta: közelednek egymáshoz az álláspontok, mindenki hajlandó engedni, talán a legvitásabb kérdés még a fizetés. Sculli jelenleg 900 ezer eurót keres a Genoában, ennél többet szeretne kapni Rómában, amit Lotito, érthető módon, nem akar neki megadni. A két klub közti viszony remek, az álláspontok lassan, de biztosan közelednek egymáshoz, én le merném fogadni, hogy legkésőbb napokon belül aláírás kerül a szerződés végére. Giuseppe egyértelműen azért érkezne, hogy Zarate vagy Mauri helyére megfelelő alternatívát jelentsen. A 29 éves focista végigjárta az összes korosztályos válogatottat, alapember a Genoában, és Giuseppe Morabito unokája. Bízunk benne.

Szólj hozzá!

Címkék: lazio genoa mercato sculli

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr422578246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása